VR huren?

Even in een andere wereld!

Het is nu mogelijk om makkelijk kennis te maken met Virtual reality. Huur onze VR-brillen voor uw vriendenweekend, feest of evenement en u weet zeker dat u iets unieks in huis haalt!

Wij Sturen onze VR-brillen box naar u toe. In een nette koffer ontvangt u 2 VR-brillen met voorgeïnstalleerde games. In deze box vindt u een Oculus Go en een Oculus Quest. 2 brillen die geen andere computer nodig hebben om aan de slag te gaan. Wilt u meekijken? De meegeleverde Google Chromecast maakt dit mogelijk, we gaan er dan wel vanuit dat u zelf een tv heeft met HDMI-aansluiting en wifi. Met het 10.1 Tablet kunt u bladeren door alle games en meekijken met de 2e bril.

Wilt u tijdens uw evenement of in uw winkel de VR-bril liever met personeel? Eén van onze medewerkers zal het spel of de competitie begeleiden en ervoor zorgen dat uw gasten snel kunnen spelen. Wij leveren naar wens alle bijbehorende tools, zoals een TV, internet (indien WIFI niet beschikbaar). Regelt u dat liever zelf? Ook dat is mogelijk.

Heeft u interesse in het huren van onze VR-brillenbox? Of wilt u meer informatie over hoe we de brillen in kunnen zetten tijdens uw evenement? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

VR-gamen
VR-bril verhuur
vr-brillen-box

VR Brillen BOX

Oculust Quest – Oculus Go

€75,-

incl. BTW - excl. bezorgkosten

Brillen worden geleverd in een nette koffer met een 10.1 inch tablet, Google Chromecast (om mee te kijken op uw tv) voor geïnstalleerde games, zodat u direct aan de slag kunt!

Contact

Extra?

– Personeel
– Wifi punt
– TV om mee te kijken

€ ??,??

vraag offerte aan

Personeel nodig om een competitie op te zetten tijdens uw evenement of feest? Of heeft u zelf geen tv om mee te kijken?

Vraag offerte aan

Wat is er nu leuker dan op een evenement of bedrijfsfeest te proosten met een heerlijke en feestelijke cocktail?

Wij komen graag met onze unieke mobiele koffiebar of bakfiets naar uw bedrijf, evenement of feestje.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.