DIY workshopbox

Cocktailworkshop zonder bartender

Wij leveren bij u aan huis een complete cocktail workshopbox. In deze box zitten alle materialen om zelf aan de slag te gaan met het maken van cocktails. Naast alle bartender tools voegen wij nog verschillende siropen, likeuren en vruchtensappen toe. U heeft dus direct alles in huis om de cocktails mee te shaken. Regel wel zelf nog even de ijsklontjes!

Een workshop cocktails shaken is leerzaam en bovendien ook erg gezellig. Als u de box in ontvangst hebt genomen, krijgt u toegang tot een extra deel van de website. Hierop staan de cocktailtips en recepten die u nodig heeft om de cocktails mee te shaken. Na het bereiden van de cocktails is het tijd om uw culinaire creatie te proeven.

De DIY workshopbox is een perfecte activiteit om samen met een groep vrienden of vriendinnen te doen. Ook leuk als onderdeel van een vrijgezellenfeestje, teamuitje of bedrijfsfeestje. Wij garanderen een gezellige middag of avond. Boek nu en Let’s Shake’M!

We hebben verschillende workshopboxen maar alle boxen hebben een inhoud van 20 cocktails. U kunt de keuze maken tussen een box met Vodka, Gin of Rum cocktails. Natuurlijk is het ook mogelijk om een alcoholvrije cocktailbox te bestellen. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

caribbean-Colada thuis bezorgd

Hoe werkt het?

  1. Kies uw favoriete drank: Gin, Vodka, Rum of Alcoholvrij.
  2. Wij sturen de box naar u op, u haalt de ijsklontjes in huis.
  3. U maakt de cocktails met behulp van een speciaal ingerichte webpagina.
  4. Na de workshop stuurt u de box (exclusief dranken) retour.

DIY workshopbox

Workshop zonder bartender

€110,-

per box - 20 cocktails
excl. verzenden

Zonder onze bartenders gaat u aan de slag met het maken van cocktails. Natuurlijk krijgt u wel ondersteuning vanuit ons. Op een speciaal ingericht deel op de website staan alle recepten en tips om zelf aan de slag te gaan.

Contact

Extra cocktails

Is de box te klein?

€5,75

per stuk

Om de box uit te breiden met extra cocktails kunt u op onze website kijken naar de cocktails thuisbezorgd. Deze cocktails shaken wij voor u en voegen we toe aan de box. Eventueel ook leuk om snel een welkomstcocktail op tafel te hebben.

Bekijk de kaart

Workshopbox op maat

Onze professionele bartenders houden wel van een uitdaging! Hoe ziet uw ideale DIY workshopbox eruit? Wij denken graag met u mee en maken naar wens een workshopbox op maat. Wij zijn benieuwd naar uw suggesties of ideeën.

WIJNROULETTE

Wat is er nu leuker dan op een evenement of bedrijfsfeest te proosten met een heerlijke en feestelijke cocktail?

COCKTAILCATERING

Wat is er nu leuker dan op een evenement of bedrijfsfeest te proosten met een heerlijke en feestelijke cocktail?

WELKOMSTCOCKTAILS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.