Welkomstcocktails

Feestelijk lekker

De sfeer zit er meteen goed in als een feestje of evenement start met een heerlijk welkomstdrankje of aperitiefje. Wij serveren naar wens feestelijke cocktails, met of zonder alcohol, een heerlijke prosecco, champagne of ander bubbeltje.

Samen met onze mobiele (cocktail) barren, bartenders, verse ingrediënten en glaswerk komen wij bij u op locatie feestelijke drankjes serveren. Wij geven uw gasten een warm welkom op uw (zakelijke) bijeenkomst, feestje, of evenement.

Of het nou 50 of 1000 welkomstdrankjes zijn, wij komen bij u op locatie om iedereen te voorzien van een heerlijk aperitiefje. Samen kijken we naar welk welkomstdrankje het beste past bij uw feestje of bijeenkomst. Laat u het liever aan ons over? Dat kan natuurlijk ook. We beslissen alles in overleg. Onze bartenders serveren alle drankjes in bijpassend glaswerk. U regelt de locatie, wij doen de rest! Perfect in combinatie met onze cocktailbar.

Naast het serveren van feestelijke welkomstdrankjes serveren wij ook cocktails en mocktails (alcoholvrij). Heeft u interesse of wilt u graag meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Welkomstcocktail Shake'M

De Basics

Op-/afbouw
Cocktailbar
Bartender tijdens ontvangst

200,-

incl. BTW - excl. reiskosten

We komen een van onze speciaal ingerichte cocktailbarren plaatsen. Tevens komt een professionele bartender gedurende het ontvangst van uw gasten welkomstcocktails uitschenken.

Contact

Cocktails

Premium dranken
Prosecco cocktails
Korting bij grotere afnames

??,??

Vraag offerte aan

Kleur, ingrediënten, smaak, we gaan samen opzoek naar het perfecte ontvangst voor je gasten. Vraag snel de prosecco cocktailkaart aan!

Contact

Kies uw bar

White-wash-cocktailbar

WhiteWash bar

Deze kleine maar toch leuke bar heeft niet veel ruimte nodig om uw feest te voorzien van een professionele cocktailbar. Hij is in te zetten als enkele of dubbele bar (dubbele = +€50,-).

Afmetingen:
– 110cm hoog (pilaren)
– enkel: 210cm breed
– dubbel 410cm breed
– Te voorzien van logo

Offerte aanvragen
White-wash-cocktailbar

Houtlookbar

Deze bar is nieuw – foto volgt! Stoer maar toch met klasse. Deze bar is voorzien van LED verlichting, in te stellen in een leuke kleur. Ondanks zijn beperkte grootte kunnen er zelfs 2 bartenders achter staan! Zoals alle barren is ook deze bar ook te voorzien van logo.

Afmetingen:
– 110cm hoog
– 180cm breed
– Te voorzien van logo

Offerte aanvragen
Strakke-witte-led-cocktailbar

Strakke witte LED bar

Met onze prachtige LED bar heeft u de meest luxe bar op uw feestje. De kleur is in te stellen naar wens. De bar kan zelfs een lichtshow geven. (+€50,- extra opbouw kosten)

Afmetingen:
– 110cm hoog (pilaren)
– 280cm breed
– plek voor 2 bartenders
– Te voorzien van logo

Offerte aanvragen

Deze welkomstcocktailbar is perfect te combineren samen met onze normale cocktailbar.

Liever ontvangst met een cappuccino of perfecte espresso geserveerd vanuit een prachtige bakfiets?

Geen cocktails, maar een heerlijke prosecco serveren aan een grote groep gasten? De prosecco tap is perfect!