Coronamaatregelen

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de gezondheid van onze gasten en zullen daar ook naar handelen. De richtlijnen van het RIVM zijn daarbij leidend. Zo zorgen wij ervoor dat we u op een prettige en verantwoorde manier blij kunnen maken met onze diensten.

 • Voorlopig in juni maximaal 30 gasten binnen.
 • Op een buitenlocatie meer, maar alleen met 1,5 meter afstand.
 • Gasten uit één huishouden kunnen binnen en buiten bij elkaar zitten.
 • Samen met ons gaat u na of uw gasten verkoudheidsklachten zoals hoesten, keelpijn of koorts hebben. Indien ze hier last van hebben kunnen ze niet toegelaten worden gedurende de catering of workshop.
 • Onze medewerkers volgen de adviezen zorgvuldig op en komen niet werken als ze klachten hebben.
 • We leggen de focus op hygiëne. De barren en materialen worden extra schoongemaakt.
 • We zorgen door middel van plaatsing van barren of afzetpalen voor 1,5 meter afstand tussen onze medewerkers en uw gasten.
 • Indien gewenst zorgen wij voor mobiele plexiglas bescherming.
 • Onze medewerkers werken met handschoenen en we hebben altijd desinfecterende gel bij. Voor ons, voor u en uw gasten.
 • We verwelkomen alle gasten hartelijk, maar zullen geen handen schudden.
 • We volgen de ontwikkelingen op de voet en verwijzen u graag naar het RIVM voor meer informatie.

Extra maatregelen per onderdeel:

Cocktails

Cocktail Catering

Onze bartender blijft achter de cocktailbar. Zo kan hij altijd een gewenste afstand behouden tot uw gasten. De bartender werkt met handschoenen. Elke cocktail word in een schoon glas geserveerd, tussendoor spoelen in een spoelbak is dus niet aan de orde. We zullen voor kratten zorgen waar de vieze glazen ingezet kunnen worden. Liever geen bartender in huis? Kijk dan naar onze cocktails thuisbezorgd. Wij shaken de cocktails, sturen ze op en u serveert ze voor uw gasten.

Workshops

Voor de workshops hebben wij voor iedere persoon die een workshop volgt zijn eigen shaker en drankflessen. We gaan met u en de locatie opzoek naar een mogelijkheid om iedereen op 1,5 meter de workshop te kunnen laten volgen. We zorgen dat iedereen kan werken met handschoentjes.

Coffee

Normaal staat onze barista gezellig bij uw gasten. Door corona staan wij aan de andere zijde van de bakfiets, of hebben we een tafel of afzetkoord tussen de barista en de gasten staan. Zo kunnen we 1,5 meter afstand garanderen. Elk kopje koffie wordt in een nieuw kopje geserveerd. Tussendoor spoelen in een spoelbak is dus niet aan de orde.

& more

Wijnroulette

Iedereen krijgt zijn eigen wijnglas, fishes en we nemen eventueel meer speltafels mee om de 1,5 meter te waarborgen. Indien gewenst nemen we handschoentjes mee voor uw gasten.

Popcorn – Suikerspin – Schepijs

Na verhuur zorgen we voor grondige reiniging van de apparaten. Indien u boekt met personeel werken deze altijd met handschoenen. We zorgen door middel van afzetpaaltjes of plaatsing van de presentatiemeubels voor 1,5 meter afstand tot uw gasten.

Vr-bril

Onze brillen zijn voorzien van silicone gezichtsmaskers. Deze zijn makkelijk te reinigen. Tevens maken we gebruik van disposable gezichtsmaskers om zo dubbele bescherming te bieden. In de box zit dit meegeleverd, op locatie zorgt onze medewerker hier voor.