Skip to main content

Mocktailbar

0% alcohol & 100% smaak

Wij shaken ook heerlijke alcoholvrije cocktails! Deze smaakvolle drankjes zonder alcohol worden ook wel mocktails genoemd. Mocktails zijn lekker, feestelijk en hip! Deze feestelijke drankjes worden gemaakt van de beste 0% dranken, vruchtensappen en siropen. Zo lekker dat je de alcohol helemaal niet mist!

Samen met een van onze mobiele cocktailbars, bartenders, verse ingrediënten en glaswerk komen wij bij u op locatie feestelijke drankjes serveren. Een all-in concept waarbij u alleen zorgt voor de locatie, wij regelen de rest!

Vanaf 50 cocktails komen wij bij u op locatie mocktails shaken, waarbij onze bartenders gedurende 2 uur uw gasten of medewerkers verwennen met heerlijke alcoholvrije drankjes, inspireren met leuke cocktailweetjes en uitleg geven over de verschillende dranken. Voorafgaand bepalen we samen welke mocktails er gepresenteerd worden, wellicht heeft u voorkeur voor een bepaald drankje, bepaalde kleur of ingrediënt? Of kiest u liever voor één van onze favorieten?

Mocktailbar Shake'M
Mocktailbar Shake'M

De Basis

Op-/afbouw
Cocktailbar
Materiaal
2 uur bartender
(uit te breiden naar wens)

295,-

incl. BTW - excl. reiskosten

We komen een van onze speciaal ingerichte cocktailbarren plaatsen. Tevens komt een professionele bartender voor 2 uur de cocktails voor je maken!

Contact

0% Cocktails

Minimale afname (50st)
Korting bij grotere afnames
Verse vruchten
0% dranken
Iedere cocktail met uniek glas

4,-

/stuk incl. BTW

We sturen je een cocktailkaart zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden. Samen stellen we vervolgens de perfecte cocktailkaart samen!

Contact

Kies uw bar

White-wash-cocktailbar

WhiteWash bar

Deze kleine maar toch leuke bar heeft niet veel ruimte nodig om uw feest te voorzien van een professionele cocktailbar. Hij is in te zetten als enkele of dubbele bar (dubbele = +€50,-).

Afmetingen:
– 110cm hoog (pilaren)
– enkel: 210cm breed
– dubbel 410cm breed
– Te voorzien van logo

Offerte aanvragen
White-wash-cocktailbar

Houtlookbar

Deze bar is nieuw – foto volgt! Stoer maar toch met klasse. Deze bar is voorzien van LED verlichting in te stellen in een leuke kleur. Ondanks zijn beperkte  grootte kunnen er zelfs 2 bartenders achter staan! Zoals alle barren is ook deze bar ook te voorzien van logo.

Afmetingen:
– 110cm hoog
– 180cm breed
– Te voorzien van logo

Offerte aanvragen
Strakke-witte-led-cocktailbar

Strakke witte LED bar

Met onze prachtige LED bar heeft u de meest luxe bar op uw feestje. De kleur is in te stellen naar wens. De bar kan zelfs een lichtshow geven. (+€50,- extra opbouw kosten)

Afmetingen:
– 110cm hoog (pilaren)
– 280cm breed
– plek voor 2 bartenders
– Te voorzien van logo

Offerte aanvragen

Wat is er nu leuker dan op een evenement of bedrijfsfeest te proosten met een heerlijke en feestelijke cocktail?

Wij komen graag met onze unieke mobiele koffiebar of bakfiets naar uw bedrijf, evenement of feestje.

VR-Gamen, Prosecco op tap, Wijnroulette, Suikerspin, Popcorn wij leveren het allemaal!