Koffie | Thee Bar & Bakfiets

Heerlijke vers gemaakte koffie of thee bij u op locatie? Wij komen graag met onze unieke mobiele koffiebar of bakfiets naar uw bedrijf, evenement of feestje om iedereen te voorzien van een lekker bakje koffie of verse thee. Of het nu gaat om 20 personen, 200 personen of meer? Onze barista’s zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijk warm drankje.

Zit u eraan te denken om een koffie- of theebar te huren? Wij hebben zowel een sfeervolle koffiebar als een bakfiets te huur. Echte eyecatchers op uw evenement, feestje of bijeenkomst. U regelt de locatie, wij doen de rest.

Heeft u interesse? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Samen gaan we kijken naar welke warme dranken we het beste kunnen serveren. Koffie, cappuccino, latte, verse thee of misschien wel met een likeurtje erbij? Het is zelfs mogelijk om uw eigen logo of foto op de bekers, bakfiets of bar terug te laten komen. 

Graag kijken we met u naar de beste invulling op uw locatie. Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

koffiebar op locatie

Koffie Basis

Koffiebar of bakfiets
Dubbelgroeps apparaat (220v)
1 uur barista

299,-

incl. BTW

Naast dit All-in startpakket kunnen we de koffiebar compleet afstemmen op uw wensen. Onze professionele barista maakt gedurende 1 uur de lekkerste (melk)koffies voor u.

Offerte aanvragen

Uitbreiden

Extra uur barista
IJskoffie
Likeurtjes

??,??

vraag offerte aan

Naast dit All-in startpakket kunnen we de koffiebar compleet afstemmen op uw wensen. Denk aan bijvoorbeeld likeurtjes, verse thee, iced coffee of zelfs een koffie cocktail!

Offerte aanvragen

Iets lekkers?

Italiaanse Cannoli
Bossche Bollen
Appel-/kersenflappen

1,45

p.p. - incl. BTW

We hebben verschillende mogelijkheden om uw gasten te voorzien van wat lekkers. Iets kleins, zoals een Italiaanse cannoli, maar ook een heerlijk stuk gebak van de bakker.

Offerte aanvragen

Kies uw bar

koffiebakfiets

Koffiebakfiets

Met onze prachtige koffiebakfiets fietsen wij zo naar uw locatie met de lekkerste koffie. Mocht het net te ver zijn, dan parkeren wij hem even achter in de aanhanger.

De bakfiets is 110 cm breed. Mochten wij bij u naar binnen mogen fietsen, dan zijn brede deuren gewenst. Is dit niet mogelijk? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Offerte aanvragen
mobiele koffiebar

Koffiebar

Naast de bakfiets hebben we ook een normale koffiebar. De bar kan zelfs in uw eigen stijl gemaakt worden door hem te voorzien van eigen logo.

Het voordeel van deze bar is dat hij door zijn afmetingen van 80 cm x 180 cm gemakkelijk door een normale deur kan. Hierdoor kan deze bar bijna overal geplaatst worden.

Offerte aanvragen

Na de koffie op uw evenement of bedrijfsfeest proosten met een heerlijke en feestelijke cocktail?

Liever geen koffie als ontvangst, maar een lekkere cocktail. Wij zoeken met u het ideale ontvangst van uw gast.

Naast koffie en cocktails hebben we nog veel meer leuke mogelijkheden. Zelf een leuk idee, wij denken mee.