Skip to main content

Cocktailworkshop

Let’s shake’M!

Zelf leren om cocktails te shaken? Dat kan! Volg één van onze cocktailworkshops en wij leren u de fijne kneepjes van het vak. Wij verzorgen de cocktailworkshop op locatie en gaan met u aan de slag. U leert onder begeleiding van een professionele bartender de meest lekkere cocktails te maken en daarna te proeven natuurlijk. Cheers!

Een workshop cocktails shaken is leerzaam en bovendien ook erg gezellig. Onze bartenders demonstreren hoe u de lekkerste cocktails maakt, daarna mag u zelf aan de slag. Na het bereiden van de cocktails is het tijd om uw culinaire creatie te proeven. De bob kan natuurlijk gewoon mee doen, want alcoholvrij is altijd mogelijk!

Cocktails shaken is een perfecte activiteit om samen met een groep vrienden of vriendinnen te doen. Ook leuk als onderdeel van een vrijgezellenfeestje, teamuitje of bedrijfsfeestje. Wij garanderen een gezellige middag of avond. Boek nu en Let’s Shake’M!

Workshop Cocktail Shaken Shake'M

Soorten Cocktailworkshops

Let op, bij alle workshops komen wij op locatie. Ideaal! Want als u kiest voor de workshop met alcoholische drankjes hoeft u zich geen zorgen te maken over de terugreis. Prijzen zijn exclusief reiskosten en afhankelijk van uw locatie.

Workshop

Basis

2 cocktails shaken

28,95

p.p. excl 21% BTW

In de basis cocktailworkshop leert u gedurende ruim een uur twee verschillende cocktails te shaken. De bartender laat u kennis maken met verschillende dranken, weetjes over cocktails en andere leuke feitjes.

Tijdsduur: 1 – 1,5 uur
Aantal cocktails: 2
Kosten: €28,95 p.p.
(> 20 personen: €24,95 p.p.)

Contact
Workshop

Shake’M

3 cocktail shaken

32,95

p.p. excl 21% BTW

Gedurende 2 uur leert onze professionele bartender u drie verschillende cocktails te shaken. Kom erachter of jij de skills hebt van een ware bartender en maak zelf drie verschillende cocktails.

Tijdsduur: 1,5 – 2 uur
Aantal cocktails: 3
Kosten: €32,95 p.p.
(> 20 personen: €28,95 p.p.)

Contact
Workshop

Excellent

2 cocktails & shotje

32,95

p.p. excl 21% BTW

Met deze cocktailworkshop gaat u niet alleen twee verschillende cocktails bereiden, maar als afsluiter ook nog een heerlijk shotje! Wij laten u de meest lekkere varianten maken!

Tijdsduur: 1,5 – 2 uur
Aantal cocktails: 2 + shotje
Kosten: €32,95 p.p.
(> 20 personen: €28,95 p.p.)

Contact

Workshop op maat

Onze professionele bartenders houden wel van een uitdaging! Hoe ziet uw ideale workshop eruit? Wij denken graag met u mee en maken naar wens een offerte op maat. Wij passen onze workshops graag aan, zodat ze passen bij uw andere activiteiten.

Heeft u liever een bartender die de cocktails live voor je komt shaken? Bekijk nu snel de mogelijkheden en wij komen naar je toe!

Drink je liever wijn dan cocktails? Dan is het wijnroulette echt iets voor jou: blind wijnproeven met een spelelement!

Virtual Reality! Even niet in deze wereld. Boek samen met deze workshop. Wij nemen de box mee, jullie sturen hem retour.