Skip to main content

Wijnroulette

Een wijnspel klinkt dat niet als een fantastische activiteit?

Een heus wijnspel! Benieuwd of u de meeste kennis hebt van wijnen? Perfect voor vrijgezellenfeestjes, vriendenweekenden of op een familiefeestje. Bovendien ook erg leuk om uw wijnkennis te vergroten op een gezellige en interactieve manier. 

Hoe werkt het? Iedereen krijgt in een zwart ondoorzichtig glas fiches om in te zetten, een heerlijke wijn aangeboden en ontdek of u de meeste wijnkennis in huis hebt! U kunt inzetten op kleur, het percentage alcohol, afkomst en smaak van de wijn. We proeven meerdere wijnen en degene die het meeste fiches heeft wint het spel. Onze gecertificeerde wijnkenner laat u kennis maken met verschillende soorten wijn! Het is daardoor niet alleen lekker, leuk maar ook leerzaam. 

Op locatie
Goed om te weten, wij komen met onze wijnroulette graag op locatie om het spel te spelen. Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wijnroulette

8 blinde wijnen – 1,5u tot 2u

€24,95

p.p. - incl BTW

We spelen het wijnspel met 8 verschillende wijnen, in de prijsklasse 8,- tot 20,-. Uiteraard krijgt de winnaar een leuke prijs!

Contact

Borrelplank

Maak het nog lekkerder!

vanaf €4,95

p.p. - incl BTW

Wij zorgen dat er een fantastische borrelplank op tafel staat. Let op: Het spel gaat er niet makkelijker door, maar het is wel lekker!

Contact

Upgrade

– Extra Wijn
– Hogere prijsklasse
– Welkomst bubbel

€??,??

Vraag offerte aan

Wil je graag het wijnspel uitbreiden of inpassen met een andere activiteit?

Contact
Wijnroulette voor horeca medewerkers

Uw horecamedewerkers op een interactieve manier wijnkennis bijbrengen? Of kennis laten maken met de nieuwe wijnkaart? Dan is het spelen van onze wijnroulette een leuke informele manier om meer te leren.

Onze gecertificeerde wijnkenner laat iedereen kennis maken met verschillende soorten wijnen, aroma’s en hoe de smaak tot stand komt. Naar wens gaan we uw wijnkaart doorlopen met de wijnen die u serveert. Leuk, lekker en leerzaam dus. Deze kennis kunnen uw medewerkers dan weer overbrengen op uw gasten.

Wat is er nu leuker dan op een evenement of bedrijfsfeest te proosten met een heerlijke en feestelijke cocktail?

Wij komen graag met onze unieke mobiele koffiebar of bakfiets naar uw bedrijf, evenement of feestje.

Een grote groep gasten voorzien van koude prosecco geserveerd in optimale conditie? Onze proseccotap is perfect!