Cocktailcatering

Proosten met een heerlijke verse cocktail

Wat is er nu leuker dan op een evenement of bedrijfsfeest te proosten met een heerlijke en feestelijke cocktail? Wij beschikken over meerdere mobiele cocktailbars waarmee wij op locatie de meest lekkere cocktails maken. Onze professionele bartenders maken er absoluut een feestje van!

U zorgt voor de locatie, wij regelen de rest. Wij komen met onze mobiele cocktailbar, bartenders, verse ingrediënten en bijpassend glaswerk naar u toe. Desgewenst maken we een cocktailkaart compleet in het thema van het feest of de huisstijl van uw bedrijf. U bepaalt zelf welke cocktails wij serveren, heeft u bijvoorbeeld voorkeur voor een bepaald drankje, kleur of ingrediënt? Dan gaan we daar mee aan de slag. Laat u de keuze liever aan ons over, ook dat is geen probleem!

Vanaf 50 cocktails komen wij bij u op locatie cocktails shaken, waarbij onze bartenders gedurende 2 uur uw gasten of medewerkers verwennen met heerlijke drankjes, inspireren met leuke cocktail weetjes en uitleg geven over de verschillende dranken. Kijk iets verder op de pagina voor de vanaf prijzen.

Het is ook mogelijk dat wij naast de cocktailbar heerlijke welkomstdrankjes/cocktails of alcoholvrije cocktails bereiden. Heeft u interesse of wilt u graag meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De Basis

Op-/afbouw
Cocktailbar
Materiaal
2 uur bartender
(uit te breiden naar wens)

295,-

incl. BTW - excl. reiskosten

We komen een van onze speciaal ingerichte cocktailbarren plaatsen. Tevens komt een professionele bartender voor 2 uur de cocktails voor je maken!

Contact

Cocktails

Minimale afname (50st)
Korting bij grotere afnames
Verse vruchten
Premium dranken
Iedere cocktail met uniek glas

5,-

/stuk incl. BTW

We sturen je een cocktailkaart zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden. Samen stellen we vervolgens de perfecte cocktailkaart samen!

Contact

Kies uw bar

White-wash-cocktailbar

WhiteWash bar

Deze kleine maar toch leuke bar heeft niet veel ruimte nodig om uw feest te voorzien van een professionele cocktailbar. Hij is in te zetten als enkele of dubbele bar (dubbele = +€50,-).

Afmetingen:
– 110cm hoog (pilaren)
– enkel: 210cm breed
– dubbel 360cm breed
– Te voorzien van logo

Offerte aanvragen
White-wash-cocktailbar

Houtlookbar

Deze bar is nieuw – foto volgt! Stoer maar toch met klasse. Deze bar is voorzien van LED verlichting, in te stellen in een leuke kleur. Ondanks zijn beperkte grootte kunnen er zelfs 2 bartenders achter staan! Zoals alle barren is ook deze bar te voorzien van logo.

Afmetingen:
– 110cm hoog
– 180cm breed
– Te voorzien van logo

Offerte aanvragen
Strakke-witte-led-cocktailbar

Strakke witte LED bar

Met onze prachtige LED bar heeft u de meest luxe bar op uw feestje. De kleur is in te stellen naar wens. De bar kan zelfs een lichtshow geven. (+€50,- extra opbouw kosten)

Afmetingen:
– 110cm hoog (pilaren)
– 280cm breed
– plek voor 2 bartenders
– Te voorzien van logo

Offerte aanvragen

Voor een kleine meerprijs kunnen wij vanuit onze cocktailbar ook tijdens het ontvangst prosecco cocktails schenken.

Liever uw gasten ontvangen met een heerlijk kopje vers gezette koffie of cappuccino?

Een grote groep gasten voorzien van koude prosecco geserveerd in optimale conditie? Onze proseccotap is perfect!